За перебігом виборів у Тернополі можна спостерігати онлайн

Опубліковано:
25 Жовтня, 2015 о 10:09

Що відбувається в міській ТВК, а також у школах, де розташовані виборчі дільниці, можна буде спостерігати онлайн завдяки встановленим камерам. Переглядати все можна на сайті webcam.te.ua.

 



– Понад 30 цифрових відеокамер будуть цікавими як для частини виборців, так і учасників виборчого процесу, так як розташовані або у вестибюлях або поряд з входами у школи, – йдеться на сайті прес-клубу. 

 

Власне слідкуватимуть за перебігом виборів і в приміщенні самого прес-клубу в Тернополі.

 

Технічну можливість споглядати у прес-клубі одночасно за багатьма виборчими дільницями забезпечило комунальне підприємство Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа», котре створило та обслуговує загальноміську систему відео-нагляду. Як повідомив директор підприємства Іван Сороколіт, додатково три камери встановлено у палаці культури «Березіль», де розміщена міська територіальна виборча комісія.

 

Всі веб-камери Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: