Троє власників авто за минулу ніч  позбулися речей, які необачно залишили у салонах своїх машин. Із «ДЕО сенс» на вулиці Лепкого зник планшет – злодій підібрав ключі і таким чином проник до салону. Іншив зловмисник, розбивши вікно, вкрав відеореєстратор з іномарки «Опель Вектра» на вулиці Монастирського.  В іще одного автомобіля – жигулів –  вночі крадії зняли акумулятор. власник автівки уранці не зміг вирушити на роботу – злодії зняли з його жигулів акумулятор.

 



Правоохоронці застерігають автовласників від подібних випадків. Навіть сигналізація не завжди захищає від крадіжки, адже поки вона подає сигнал, а власник встигає  прибігти, злодій встигає втекти. А нерідко, зловмисники, йдучи «на справу» обзаводяться пристоями для зчитування автосигналізації, якими відмикають її сигнал. Тому поліцейські радять не залишати цінних речей у салонах авто і залишати машини на стоянках.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: