З 12 вересня на Львівській залізниці зросли тарифи. Підвищення плати за проїзд торкнулося приміських потягів.

 



“Підвищення тарифів спричинене зростанням витрат на паливно-мастильні матеріали та загальним здорожчанням процесу обслуговування, ремонту та експлуатації рухомого складу. Водночас на магістралі підрахували, що лише за серпень 2016 року доходи від перевезення пасажирів у приміському сполученні по території семи областей, які охоплює Львівська залізниця, склали 7 млн 496 тис грн., коли експлуатаційні витрати становлять 102 млн 131 тис грн. Відтак, лише за один місяць збитки становлять майже 92 млн. грн.” – розповідають у прес-службі залізниці, – повідомляє Файне місто.

 

Окрім того, обласні державні адміністрації від початку 2016 року не компенсували Львівській магістралі жодної копійки витрат на перевезення пільговиків у приміському сполученні, хоча регіональна філія продовжує здійснювати перевезення. Так, за 8 місяців від початку поточного року залізниця перевезла пільговиків на загальну суму 51 млн 606,7 тис грн.

 

Отже, згідно із затвердженими тарифами, з 12 вересня вартість повного квитка на проїзд у першій зоні (1-20 км) встановлено на рівні 6 грн, у другій зоні (21-30 км) – 8 грн, у третій зоні (31-40 км) – 9 грн, у четвертій зоні (41-50 км) – 12 грн, у п’ятій зоні (51-60 км) – 13 грн і т.д. Вартість проїзду на найдовшу відстань у приміському сполученні (від 221 до 230 км) встановлено на рівні 29 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: