Підтвердилася інформація про відставку начальника департаменту АПК Олега Напори. За даними джерел у “Свободі” посадовець звільнився за власною ініціативою.

 



Впродовж останніх півроку екс-депутат міськради Напора маневрував між партійною лінією “Свободи” та порошенківським керівництвом ОДА. Однак після виборів ситуація стала нестерпною. Напора не зумів стати депутатом обласної ради, поступившись фермеру з екс-регіональним минулим Юрію Березовському.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Барна продовжує позбуватися свободівців?

 

Відтак аграрне лобі, яке до того і так скептично ставилося до управлінських талантів Напори, наполягло на заміні діяча, що до призначення на посаду мав лише короткочасний аграрний досвід на птахофабриці. Злі язики розповідають, що в аграрних колах його сприймали за палкого “шанувальника” фуршетів та шукача вільних земель. Розквіт його бурхливої діяльності припав на каденцію Олега Сиротюка. За Барни поле активності Напори значно звузилося.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: