З малозабезпеченої сім’ї хотіли стягнути 75 тис грн

Опубліковано:
27 Жовтня, 2015 о 20:53

За позовом прокурора Шумського району попереджено незаконне стягнення майже 75 тис. грн. з малозабезпеченої сімї та відновлено виплату державної соціальної допомоги.

 



Встановлено, що рішенням структурного підрозділу однієї з райдержадміністрацій Тернопільської області припинено виплату державної соціальної допомоги малозабезпеченій сім’ї в якій виховується троє неповнолітніх дітей. Крім цього, зобов’язано сім’ю повернути виплачену за три роки допомогу в сумі майже 75 тис. грн.

 

Законний представник дітей не вжив заходів щодо поновлення інтересів неповнолітніх, в результаті чого діти від липня 2015 року не отримували належну їм державну допомогу.

 

У зв’язку з цим, прокурор району звернувся в інтересах неповнолітніх дітей та їх законного представника до місцевого суду з позовною заявою про визнання протиправними дій, щодо припинення виплати соціальної допомоги малозабезпеченій сім’ї.

 

Суд задоволив позов прокурора у повному обсязі та скасував незаконне рішення про відмову у призначенні малозабезпеченій сім’ї допомоги. На даний час, відновлено виплату грошових коштів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: