Юна волинянка — найкрасивіша україночка року (ФОТО)

Опубліковано:
4 Січня, 2015 о 11:45

10-річна волинська школярка Анюта Климовець бере участь у конкурсах талантів і краси не вперше. На першому змагання серед дітей вона вийшла ще в 2009 році – тоді їй було всього п’ять років.

Нагадаємо, цьогоріч юна Анюта отримала офіційний титул «Перша принцеса планети-2014».



– Я підрахувала – конкурс “Найкрасивіша україночка-2014” був для нас уже сорок дев’ятий в загальній заліковці змагань, – розповіла “Комсомолці” мама переможниці Оксана Климовець. – Анюта стала кращою в категорії від 7 до 16 років, її визнали найкрасивішою Україночка цього року. Покази для доньки приносять одне задоволення – навіть дорослі не витримують стільки примірок, стільки годин зйомок. І це їй обов’язково знадобиться в житті, незалежно від того, ким вона вирішить стати. Аня займається вокалом, танцями, а з лютого цього року – ще й у модельній школі.

Крім конкурсу в Житомирі, Анюта встигла ще й взяти участь у показі колекції одного з дизайнерів у Києві.

– До речі, Аня допомогла перемогти і своєї молодшої колезі – житомирської учасниці конкурсу в молодшій категорії, – усміхається мама дівчинки. – Виявилося, що у Лідочки немає яскравої сукні та туфель для виходу. І на прохання Ані мій чоловік помчав з Житомира в Луцьк за нарядом і взуттям для конкурсантки. Встигли до виходу – і Ліда теж перемогла! Звичайно, не в сукні справа, але нам приємно.

Зараз у Анюти – канікули, вона, як і всі діти, чекає приходу Діда Мороза і загадує йому “під ялинку” перемоги у нових конкурсах.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #анюта, #климовець, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #україночка
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: