Яна Зінкевич та батальйон "Госпітальєри" вийшли з "Правого сектору"

Опубліковано:
29 Грудня, 2015 о 06:44

Яна Зінкевич оголосила про свій вихід із “Правого сектору”.

 



“Думаю сьогодні усі вже бачили основну новину дня – оголошення Дмитром Ярошем про вихід з ПС та створення нової структури.  Повністю підтримую та розумію рішення нашого Провідника, і як уже міститься у його повідомлені оголошую про вихід з ПС – особисто свій та батальйону Госпітальєри. Впевнена що дане рішення принесе нам нові досягнення та перемоги на благо України”, – пише госптальєрка на своїй сторінці ФБ.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош вийшов з “Правого сектору” і оголошує про заснування нового руху

 

Раніше, Дмитро Ярош оголосив про вихід із національно-визвольного руху «Правий сектор» і створення нового громадсько-політичного руху.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найстрашніше уже позаду. Іде боротьба за нормальне, добре життя

 

 

Нагадаємо, засновник руху Госпітальєрів Яна Зінкевич їхала з другом Стрілком до бази «Правого Сектору» й о 4-й ранку водій не впорався з керуванням на слизькій трасі. Авто волонтерів сім разів перевернулося, Яна вилетіла крізь лобове скло. Внаслідок цього отримала перелом ребер і хребта та численні забої. У Стрілка відкрита черепно-мозгова травма. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: