Як в медичному університеті будуть святкувати 60-річчя

Опубліковано:
13 Лютого, 2016 о 08:26

12 квітня 2017 року Тернопільський державний медичний університет імені І.Горбачевського святкуватиме свій 60-літній ювілей.  Наш університет – один з найпрестижніших вищих навчальних закладів України, має власну славетну історію, яскраву плеяду науковців і випускників, які прославили рідну Альма-матер на теренах рідного краю та за кордоном. Університет пишається своїм високопрофесійним кадровим потенціалом, сучасною матеріально-технічною базою, вагомим внеском у вітчизняну науку та освіту, а також міжнародним визнанням.

 

11 лютого 2016 року на плановому засіданні ректорату з ініціативи адміністрації університету було затверджено «План заходів щодо проведення урочистостей з підготовки до святкування 60-річчя ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського МОЗ України», визначено відповідальних виконавців та терміни проведення. Детальніше у доданому файлі.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: