Як тернополянка провела час в Монголії

Опубліковано:
18 Жовтня, 2015 о 19:23
Не надто задоволена тим, якою показали її по телевізору героїня програми “Міняю жінку” тернополянка Ліля Калініна. І хоч проект знімали ще рік тому, «наслідки» відчуває й досі.

 



Нагадаємо, за сценарієм українка поїхала до столиці Монголії, де жила в юрті, а до Тернополя приїхала мама з Улан-Батору.

 

За словами пані Лілії, її показали зовсім іншою, ніж вона є насправді – поганою господинею та мамою, яка замість виховання дитини цілими днями курить і спить до 10 ранку. Коли тернополянка побачила себе на екрані, то ще довго не могла відійти від шоку – соромилась з’явитися на роботі, а її донька два дні в школу не ходила.

 

– Ще до участі в шоу я погодилася на використання відзнятого матеріалу каналом на власний розсуд, отримала за це гонорар – 8000 гривень, тому претензії не могла висувати, – каже Лілія Калініна. – Розумію, що каналу потрібно, щоб дивилися програму, але треба було подумати і про інших.

 

Жінка не розуміє чому монгольську учасницю зробили «білою і пухнастою», адже вона далеко не найкраща господиня, але цього по телевізору чомусь не показали. Не побачили телеглядачі й того, в яких умовах довелося жити українці – ані душу, ані їжі.

– Мені було дуже дивно: в Україні, коли зустрічають гостей, вже все стоїть на столі готове – насолоджуйся спілкуванням, відпочивай, ніхто не змушує кури чистити чи кров’янку начиняти, – каже Ліля. – А там такого нема. Ніхто на мене не чекав і нічого мені не готував. Весь тиждень, можна сказати, перебивалася печивом і чаєм.

 

І хоч собі у програмі вона не сподобалася, про те, що взяла участь у зйомках Лілія не шкодує і каже, що зрозуміла – Монголія – не та країна, де б їй хотілось жити, адже там і клімат поганий, і жінка в домі там наче рабиня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: