Як тернополянка ходила на офіційний прийом до Порошенка

Опубліковано:
26 Серпня, 2015 о 09:45

На офіційному прийомі до Дня Незалежності тернополянка Анастасія Шимчук мала декілька хвилин, щоб поспілкуватися з Петром Порошенком.

Анастасію, яка зараз мешкає в Києві і працює координатором проектів Українського незалежного центру політичних досліджень, і є членом робочої групи з розробки Національної стратегії у сфері прав людини, запросили на прийом, організований до Дня Незалежності України. Крім високоповажних гостей і українського політикуму, також були присутніми і представники неурядових організацій.



 

 – Більше дев’яти місяців наша робоча група працювала над текстом Національної стратегії, – розповідає Анастасія. – Відштовхуючись від грузинського досвіду, ми намагалися сформувати максимально відповідне для українських реалій бачення розвитку і захисту прав людини. Нещодавно ми мали останнє засідання робочої групи і передали Адміністрації Президента України фінальну версію тексту Національної стратегії. За попередніми планами, її мали ухвалити Указом Президента. Тому, скориставшись можливістю, я поцікавилася у Петра Порошенка її долею. На що Петро Олексійович по секрету сказав, що указ вже підписаний.

 

Одразу після затвердження Національної стратегії Мін’юст разом із представниками неурядових організацій розпочне розробку Плану дій з виконання Національної Стратегії. Конкретні заходи щодо реалізації плану поки не розголошують, розповіла Анастасія.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: