Як п’яний росіянин дебоширив у Тернополі (Фото, відео)

Опубліковано:
3 Листопада, 2015 о 07:32

П’яний росіянин, перекладач представників місії ОБСЄ вирішив розрахуватись за вечерю у одному із ресторані міста – паспортом Російської Федерації.

 



Інцидент трапився 28 жовтня, у ресторані “Шоколад”. До закладу близько 19:00 зайшов російськомовний гість, в руках тримав термочашку, однак у ній, вочевидь, був не чай. На вечерю замовив небагато, всього лиш грецький салат. Та коли трапеза закінчилась і довелось розраховуватись – чоловік ледь тримався на ногах та ще й за салат вирішив розрахуватись російський паспорт, пишуть “Тернополяни”.

 

«Чоловік до нас прийшов вже нетверезим та вочевидь зі своїм алкоголем у терночашці, бо до 1 листопада у нашому закладі алкоголь не продається. Після вечері гість намагався втекти не розрахувавшись. Одна його затримали наші працівники. Потім він ще близько 20 хвилин намагався знайти гроші у рюкзаку. Та коли нічого не знайшов знову спробував непомітно вийти (ці моменти зафіксувала камера відеоспостереження – прим. ред.). Коли зрозуміла, що у чоловіка немає грошей, аби розрахуватись – запропонувала залишити якусь цінну річ та повернутись завтра. Спочатку він витягнув посвідчення з написом ОБСЄ а згодом паспорт Російської Федерації», – розповідає адміністратор ресторану «Шоколад» пані Наталя Гурська.

 

P1280540

 

Найцікавіше було, коли адміністрація розгорнула паспорт. З’ясувалось, що гість закладу має дозвіл на постійне місце проживання у Тернополі з 2014 року. Однак він народився  у Ленінграді (нині Санкт-Петербург)

 

За паспортом чоловік сьогодні повернувся, але гроші знову забув. Близько 13:00 пан В’ячеслав зайшов до ресторану, запитав у бармена скільки він винен за вчорашню вечерю. Та чи є у адміністрації його паспорт, мовляв без нього не може повернутись  у готель. Після короткої розмови чоловік вийшов, але пообіцяв повернутись через декілька хвилин.

 

Адміністрації ж ресторану викликала правоохоронців. Адже невідомо, що робить громадянин Російської Федерації у Тернополі та який стосунок він має до ОБСЄ.

 

P1280543

 

«Буквально декілька днів назад у Северодонецьку представник моніторингової місії ОБСЄ, спецпризначень ГРУ ГШ РФ назва Україну «сранью» і агітував за сильну Росію. Зрозуміло, що такої ситуації у Тернополі – ніхто не хоче допускати. Однак коли перед тобою громадянин Російської Федерації хизується посвідченням  з написом ОБСЄ – це, як мінімум, насторожує», – продовжує пані Наталя.

 

Як вдалось з’ясувати правоохоронцям пан В’ячеслав вже сім років як проживає у Тернополі разом із дружиною та дітьми. Серед представників місії ОБСЄ числився як перекладач.

 

«Чоловік показав документи, що він працював на виборах як перекладач для представників місії ОБСЄ. У Тернополі він проживає вже 7 років», – зауважив заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Тернопільського МВ УМВС України в Тернопільській області Андрій Фірман.

 

Однак все ж з показів пана В’ячеслава виникає ряд питань: за паспортом він повернувся, бо не зміг зайти у готель, однак вже сім років як живе у Тернополі. Серед представників місії ОБСЄ числився як перекладач – однак чоловік говорив російською. Відтак невідомо кому серед членів виборчої комісії знадобився переклад з «іноземної» мови на російську.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: