Як служить тернопільський ретро-автомобіль «Залізяка Патріот» в зоні АТО (ФОТО)

Опубліковано:
3 Січня, 2015

Нещодавно старший капелан Тернопільської єпархії прот. В’ячеслав Кізілов в черговий раз повернувся з поїздки в зону АТО від підшефного батальйону «Збруч». Духівник побував  на різних  об`єктах, де передав подарунки до свят та багато необхідних речей, які були зібрані тернополянами для захисників зі «Збруча».

 

 

Окрему вдячність від бійців батальйону «Збруч» о.В’ячеслав привіз для відомого тернопільського бізнесмена та мецената, власника ТВЦ «Атріум» Тараса Демкури за подарований автомобіль та регулярну фінансову допомогу бійцям.

  

 

Сторінка з соціальної мережі Facebook з подякою Тарасу Демкурі за подарований автомобіль

 

 

Також Тарасу Демкурі вручили Подяку за високу національно-свідому громадську позицію, активну участь у волонтерському русі та внесок у розбудову українського війська від командира військової частини підполковника І.В.Ларіна у символічному футлярі від військового порохового заряду.

 

 

   

Нагадаємо, що до рідного Тернополя приїжджали представники батальйону «Збруч», щоб земляки допомогли бійцям необхідними речами. Начальник автомобільної служби старший лейтенант Корх Юрій Петрович, який був серед тих, хто приїхав збирати допомогу бійцям, зауважив, що тернополяни відгукнулись на прохання бійців «Збруча» і допомагають чим можуть. Організовані концерти та ярмарки дали змогу зібрати суттєві кошти на придбання необхідних речей. Пункти збору допомоги теж посприяли у забезпеченні хлопців товарами першої необхідності. Будь-яка підтримка є важливою для тих, хто зараз на передовій. Навіть діти долучаються до волонтерської справи: зворушливі малюнки та слова вдячності прикрашають скромний побут бійців. Особливою реліквією для бійців став лист дитини, до котрого було прикріплено десять гривень…

 

 

Саме тоді і звернулись до Тараса Демкури з проханням про допомогу. В результаті – удосконалений автомобіль на базі «Волги» був переданий представникам батальйону «Збруч» і відправлений на передову, де і до нині служить бійцям. Між собою вояки з ніжністю називають його «Ольга Іванівна», бо ця машина, як турботлива мама, годує і захищає…  

 

Автомобіль перед відправкою на передову з допомогою від перевізників Тернополя

 

Допомагати бійцям сьогодні зголошуються тисячі волонтерів та звичайних громадян. Справа честі кожного свідомого українця внести свою посильну лепту в спільну справу боротьби за волю Батьківщини, за гідне життя, за майбутнє своїх дітей та онуків. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомобіль, #АТО, #Демкура, #кізілов, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: