Володимир Бліхар затверджений командою “Народного контролю” кандидатом у мери Тернополя

Опубліковано:
21 Вересня, 2015 о 21:43

Міська конференція політичної партії “Громадський рух “Народний контроль” затвердила Володимира Бліхара кандидатом на посаду міського голови Тернополя. Також політична сила сформувала список кандидатів на вибори до міської та обласної ради.

 



У списку потенційних депутатів присутні відомі в Тернополі політики, громадські діячі, волонтери, журналісти, студенти, учасники АТО.

 

«Народний контроль» завдяки активній громадській діяльності завоював прихильність тернополян і має великі шанси сформувати потужну фракцію у міській раді», –  про це повідомив кандидат на посаду міського очільника Володимир Бліхар.

 

«Народний контроль» веде у місцеві органи влади команду, яка готова зсередини змінювати систему управління містом”, – заявив Володимир Бліхар.

 

Політик також окреслив основні цілі, які ставить перед собою “Громадський рух “Народний контроль” на місцевих виборах.

 

“Ми прагнемо створити таку систему відносин між владою і громадою, щоб кожен тернополянин відчував, що влада служить йому. Ми бачимо своє завдання в тому, щоб забезпечити можливість громади відкликати чиновника, який не виправдав довіри людей. Ми також гарантуємо прозорість і підзвітність влади перед громадою, коли досягнемо перемоги”, – зазначив політик у своєму виступі перед однопартійцями.

 

Володимир Бліхар відомий тим, що компанія під його керівництвом реалізувала кілька успішних соціальних проектів з підтримки учасників АТО та їхніх сімей, а також зі створення робочих місць для тернополян. Одна з принципових позицій для вирішення більшості соціальних та економічних проблем міста Тернополя, на думку Володимира Бліхара, полягає в тому, що влада повинна ставитися до мешканців міста як до своїх клієнтів, тобто гарантувати високу якість адміністративних послуг. У свою чергу, кожен мешканець міста повинен мати можливість контролювати якість таких послуг.

 

Максим Білий

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: