Військкомат закликає не брати у поліцію осіб, які ухилялись від мобілізації

Опубліковано:
14 Листопада, 2015 о 13:23

Військовий комісаріат закликає, аби працювати в Національній Поліції не могли ті, хто ховався від мобілізації.

 



Враховувати такий критерій відбору кандидатів просять у керівництва Національної поліції України. Про це розповів військовий комісар Тернопільщини Володимир Катинський, пише“Часопис”.

 

«З самого початку, як пішла інформація щодо створення нашої поліції, і зразу же з перших же днів я звертався і до обласного керівництва Міністерства внутрішніх справ нашої області, до полковника Богомола, щоби ми проводили моніторинг, аби туди не попали ухилянти від мобілізації. Але на сьогоднішній день створення і підбір кадрів здійснюються через Київ. Тому вплив місцевих органів МВС практично мінімальний, вони тільки можуть надавати якісь пропозиції. Проте певна домовленість є, щоб у новостворену поліцію не потрапили люди, які ухилялись від проведення мобілізації», – повідомив військовий комісар Тернопільщини Володимир Катинський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: