Велосипедистів у Тернополі захищатиме громадська організація (Відео)

Опубліковано:
13 Грудня, 2015 о 18:43

 

 

 

 

Інтереси велосипедистів у Тернополі лобіюватиме спеціально створена громадська організація. Наразі любителі їзди на двоколісному транспорті можуть обмінюватися своїми думками лише через соціальні мережі у тематичних спільнотах. Громадська організація дасть більше можливостей у лобіюванні пропозицій велосипедистів перед чиновниками і депутатським корпусом.

 



Юрі Собі, керівник спільноти «ВелоТернопіль»: «У Тернополі є мало місць, призначених для їзди на велосипеді. У нас є дороги загального користування, і ними їздять велосипедисти. У нас є дуже мало тротуарів, з яких можна безпечно з’їхати на дорогу. У нас є дуже мало місць, де можна проїхати – щоб не їхати посеред дороги».

 

Артем Мізюк велосипеда не має. Поки що. Але прийшов на ініціативну зустріч зі створення громадської організації, щоб і для себе, і для інших лобіювати умови для їзди на двоколісному транспорті.

 

Артем Мізюк, майбутній велосипедист: «Буде велосипед – про маршрутки, тролейбуси забуваю – і їжджу тільки на велосипеді. Школа, дім, робота, ще щось, – сподіваюсь, що я це все поєднаю в будь-яку пору року».

 

Досягненням активістів на даний момент є облаштування велосипедної доріжки на набережній озера від Надставної церкви до Острівця закоханих. Триває розробка велосипедних маршрутів через усі райони міста.

 

 

Репортер, відеомонтаж – Антон Марчевський, камера – Віталій Цицура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: