Жахлива інформація надійшла на лінію Монастирського райвідділу поліції. Вбивця, який зарізав двох людей, сам повідомив правоохоронцям про подію і навіть назвав свою адресу.

 



Трагедія сталась у ніч з 25 на 26 травня в селі.  31-річний чоловік зарізав своїх діда і бабу 1931 та 1932 років народження.  Вбивця жив зі старенькими в одній хаті, а його мати і вітчим проживають у літній кухні. Тієї вони бачили, як у хаті засвітилося світло. Згодом вбивця сам прийшов до них і повідомив про свій вчинок. Проте поліцію викликати не зважилися. Це зробив сам винуватець. Коли приїхали правоохоронці, застали вбивцю в його кімнаті. Біля нього лежали і знаряддя вбивства – сокира і ніж. На запитання, чому він вчинив непоправне, чоловік пояснив, що його дід мав «чорну силу і порушував його спокій». Вбивця перебуває на обліку в наркодиспансері – лікується від алкоголізму. Окрім того, виявилося, що чоловік повернувся з армії інвалідом третьої групи, – там його сильно побили.  Кримінальне провадження порушили за статтею 115 ККУ – Умисне вбивство.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резонансне вбивство громадського активіста на Тернопільщині

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: