В житловому будинку Кременчука вибухнула граната (Фото)

Опубліковано:
9 Січня, 2016 о 16:59

У Кременчуці Полтавської області в під’їзді житлового будинку стався вибух. Як повідомляє прес-служба обласної поліції, інформація про вибух на третьому поверсі будинку по кварталу 274 надійшла напередодні, 5 січня, о 21.00.

 



Прибулі на місце правоохоронці встановили, що в під’їзді вибухнула граната. В результаті вибуху пошкоджено декілька вхідних дверей в квартири. Постраждалих від вибуху немає.

 

Обставини події з’ясовують правоохоронці. Розпочато кримінальне провадження за хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета.

 

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва стався вибух. В результаті загинув 43-річний чоловік. Вибух пролунав неподалік від житлового будинку. Поліцейські отримали повідомлення про вибух на вулиці Донецькій близько 10:35. Вони одразу виїхали на місце події.

 

Вибух пошкодив стіну будівлі. Також пошкодження отримав автомобіль, який був припаркований неподалік від місця події. У нього кілька отворів у боковому склі з боку пасажира. На місці події працюють слідчі, працівники вибухотехнічної служби та рятувальники, які з’ясовуються обставини інциденту.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: