В управлінні транспорту запевняють, що громадський транспорт дезінфікують

Опубліковано:
22 Грудня, 2015 о 21:43

Днями ми писали про те, що в громадському транспорті часто можна побачити людей, які в силу обставин є рознозчиками інфекцій. І мова навіть не про тих, хто кашляє, чи витирає носа серветкою.

 



Інколи до маршрутки заходять особи, чий спосіб життя шокує городян, а ще  більше насторожує — можна заразитись якоюсь інфекцією. А згадайте, як інколи діти люблять все в маршрутці чи тролейбусі обмацати руками, чи навіть лизнути ручку сидіння. Зрештою і після обмацування сидінь і поручнів руки часто потрапляють у малюків до рота.

 

Цю проблему з рознощиками інфекції підняв тернополянин, який в маршрутці зустрів чоловіка з явними признаками загноєння і специфічним запахом. Природньо, що постало питання дезінфекції громадського транспорту.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи дезінфікують громадський транспорт Тернополя?

 

Начальник управління транспорту, комунікацій і зв’язку міської ради пан Мединський запевнив, що громадський транспорт проходить дезінфекцію в обов’язковому порядку. Правда, згідно санітарних норм, ця процедура відбувається 1 раз на місяць… 

 

Можливо, такі інтервали і науково обгрунтовані, але чи проводять цю дезінфекцію належним чином? Причини для сумнівів є… В нас куди не глянь — зроблено через пень-колоду, а про якість і відповідальний підхід до справи аж смішно говорити.

 

Нажаль, іншого способу від можливості заразитись немає. Водій не має права не пускати до салону хворого. Лише у випадку, коло людина п’яна і поводить себе неадекватно, то водій має повне право відмовити у проїзді. Адже в такому стані пияк становить загрозу для оточуючих. Зрештою, його може вчепитись морська хвороба зі всіма сумними наслідками…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: