Правохоронці викрили злочинну зграю, яка промишляла у Тернополі майже три місяці. В ній були задіяні раніше судимі і неповнолітній жителі обласного центру. Найстаршому – 27 років, він неодноразово відбував покарання за крадіжки, наймолодшому ще немає 18-ти. Займалися розбоєм і грабежами. Крали велосипеди та інше майно.

 



Поліцейські спіймали зловмисників практично «на гарячому», коли вони намагалися вкрасти зі сходової клітки одної з тернопільських багатоповерхівок два велосипеди. Про це правоохоронців повідомив потерпілий, «засік» крадіжку. Як з’ясувалось згодом, злочинна група причетна ще до чотирьох крадіжок велосипедів, трьох пограбувань та розбійного нападу.  Серед них – пограбування і завдання тілесних укоджень відвідувачеві нічного клубу «Бомба», яке трапилось у березні.  Жертвою розбою став учасник АТО, в котрого забрали мобільний, посвідчення учасника бойових дій та окуляри. У потерпілих нападники відбирали усе: особисті документи, речі, які не мали особливої цінності, навіть знімали обручки. Досудове розслідування триває.  

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: