Поліцейські Тернопільського відділу поліції вийшли на слід грабіжників, що чинили напади на відвідувачів одного з нічних клубів обласного центру. Нині 19-річному та 16-річному тернополянам вже обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.

 



Старшого зі зловмисників підозрюють у вчиненні двох пограбувань, неповнолітній був спільником лише одного злочинного посягання.

 

Першою жертвою 19-річного нападника став житель Підволочищини. У чоловіка зловмисник відкрито викрав мобільний телефон, срібний ланцюжок та півтисячі гривень. На накрадені та виручені в ломбарді за реалізацію чужого майна  гроші  лиходій місяць розкошував, а коли в кишенях засвистів вітер, знову пішов на брудну справу. Цього разу в компанії 16-річного знайомого.

 

У жителя обласного центру грабіжницький дует силою відібрав дві тисячі гривень та мобільний телефон, завдавши потерпілому тілесних ушкоджень.

 

Як встановили правоохоронці, старший з нападників уже раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом.

 

Підозрюваним інкримінують частину другу статті 186 ККУ – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого. Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: