ОВК продовжує підраховувати голоси виборців. Проте, уже орієнтовно відомо, хто увійде до нового складу депутатів обласної ради. Серед лідерів – «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та ВО «Свобода».

Untitled-1



 

Згідно попередніх даних, «Блок Петра Порошенка «Солідарність» проведе в облраду 24,5 % депутатів – 19 чоловік, ВО «Свобода» – 18 % – 13 чоловік. З 13-ма % процентами «Батьківщина» вступає до обласної ради, що дозволяє 10-ти партійцям Тимошенко отримати мандат.

 

В «Об’єднання «Самопоміч» – 8,7 % (7 депутатів), радикалів – 7,4 % (6 депутатів), громадського руху «Народний контроль» – 6,4 % (5 депутатів), «Громадянської позиції» – 5,4 % (4 депутати).

 

Окрім того, відбудеться перерозподіл, тому загалом до обласної ради потраплять 64 депутати.

 

Цікаво, що лідерів перегонів – БПП та «Свободу» в обласну раду проведуть чинний та екс-голови ОДА. Більшість новообраних депутатів-«свободівців» балотувалися по міських округах, а до числа щасливчиків від БПП потрапили в основному аграрії області.

 

Відкритим залишається й питання: хто змінить Василя Хомінця на посаді голови обради?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: