В технічному університеті Тернополя з’явився арт-простір “Ivan Puluj ART”

Опубліковано:
9 Листопада, 2015 о 15:24

Художню школу арт-сучасності Ivan Puluj ART відкрили в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя. В університеті кажуть, що це місце, де митці можуть поділитися своєю творчістю, обмінятись знаннями й думками чи почерпнути нові ідеї та натхнення.

 



Ініціатором і організатором заснування школи виступила Студентська рада ТНТУ ім.І.Пулюя.

 

В рамках школи уже діє арт-студія — проект для створення та підтримання художньої атмосфери в університеті. Художники з усього університету можуть об’єднатись і показати справжню рушійну силу мистецтва.

 

— Незалежно від стилю робіт, незалежно від поглядів — разом ми будемо мати змогу поділитися своєю творчістю, навчитись чогось нового й, врешті-решт, отримати чималу дозу натхнення для подальшої роботи та реалізації творчих задумів, — зазначає координатор проекту, студентка факультету контрольно-вимірювальних та радіокомп’ютерних систем Галина Франчевська. — Тишу передати може тільки живопис, — додає дівчина.

 

Контактну інформацію можна отримати у координатора проекту Галини Франчевської за тел. +38(096)4656288; +380661869981; е-mail: hilandelll@gmail.com або в групі ВКонтакті http://vk.com/i.puluj_art

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: