В районі проведення АТО помічено «Лісапетний батальйон»

Опубліковано:
14 Лютого, 2016 о 19:36

Відомий жіночий колектив «Лісапетний батальйон», переможець п’ятого сезону шоу «Україна має талант» заспівав для військовослужбовців, які беруть участь у антитерористичній операції.

За словами духовного наставника і керівника гурту Наталії Фаліон, на даний час у гурті співають піаністка, завідувач дитячого садка, медсестра, продавець, хореограф та художній керівник Будинку культури. Наймолодшій – 25, найстаршій – 62. Всі однаково артистичні, рухливі і голосисті.



 

 

– Ось і сьогодні, в зоні АТО, ми виступаємо не випадково. По-перше, ми привезли нашим бійцям шматочок миру. По-друге, ми вирішили внести нотки позитиву у життя тих, хто бачить жахливі картини війни на власні очі. Я хочу, щоб сьогодні ви відчули себе звичайними мирними людьми, які просто веселяться у колі рідних і друзів. Я не знаю, коли закінчиться ця війна, але я знаю точно, що ми ніколи не будемо жити як жили. Вірю в силу нашого народу, якого ніхто і ніколи не зможе поставити на коліна. Впевнена, що ні я, ні присутні в залі ніколи дадуть керувати чужинцю в своєму домі – наголосила Наталя Фаліон.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: