Про підсумки року, що минає, йшлося під час прес-конференції у головному управлінні Національної поліції в області. Головними темами були розкриття та розслідування найбільш резонансних злочинів, а також реформування правоохоронних органів, яке відбувалось протягом останніх трьох місяців. Сьогодні – 50 днів, відколи діє новостворена поліція. Загалом прийнято 254 кандидати, серед них 171 чоловік і 83 жінки.

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Триває слідство щодо ДТП на Злуки

 

В управлінні повідомили, що рівень злочинності на Тернопільщині зріс на 30 відсотків у порівнянні з минулим роком. Це пояснюють новим підходом до реєстрації злочинів. В області трапилось 21 вбивство, 29 випадків із завдаванням тяжких тілесних ушкоджень, 5 згвалтувань. На 70 відсотків побільшало крадіжок та розбійних нападів. Правоохоронцям вдалося затримати злочинну групу, яка викрадала автомобілі. Одного з її учасників взято під варту.

 

Крім цього, в області зросла кількість ДТП. Найпоширеніша їх причина – водії у нетверезому стані. Таких в області зафіксували 2200. 445 жителів Тернопільщини постраждали у дорожньо-транспортних пригодах, 78 людей загинуло. Олександр Богомол зазначив, що пов’язує це із ліквідацією ДАІ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: