Крадіжки мобільних в області почастішали, – кажуть правоохоронці. Повідомлення про них надходять в поліцію практично щодня.  Злодіх користують неуважністю школярів. Часто діти самі провокують крадіїв, хизуючить дорогою мобілкою.

 



Лише за останню добу із заявами про зникнення мобільних до них звернулося троє жителів області. У Чортківському районі хтось поцупив “Самсунг” з рюкзака третьокласника. Як виявилось згодом, це зробив його одноліток. У 8-річної школярки із Тернопільського району мобільний витягнули у громадському транспорті.  Ще один юний житель Тернополя втратив телефон “ЛЕНОВО А319” через власну необережність. Він його загубив в районі спортивної школи на вулиці Острозького.

 

Поліцейські звертаються до батьків, щоб вони не купували дорогі телефони дітям та розповідали своїм чадам про те, як поводитись із недешевою іграшкою.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: