В обласному архіві показують найяскравіші моменти Революції Гідності (Фото)

Опубліковано:
23 Листопада, 2015 о 22:54

До другої річниці Євромайдану та Революції Гідності в Тернопільському обласному архіві відкрили виставку присвячену патріотам-українцям та увічненню пам’яті Героїв Небесної сотні.

 



В день відкриття виставки «Подвиг людського духу» до архіву прийшли студенти ТНПУ ім. В. Гнатюка. Спогадами про події 2013-2014 років  поділився кандидат історичних наук і депутат міської ради від Партії «Солідарність – Блок Петра Порошенка» Володимир Місько.

 

«Пишаюсь нашими студентами, які були активними учасниками Євромайдану. Ми є свободолюбивий, вільний народ і Революція Гідності продемонструвала наше прагнення до системи європейських цінностей. Ми маємо іншу країну в порівнянні з виборами 2010-го року. Кожен може безперешкодно обрати того, кого вважає за потрібне чи тут, в Галичині, чи в Маріуполі, деінде. Герої Небесної сотні повинні стати прикладом для молодої української генерації, бути дороговказом безкомпромісної національної позиції», – розповідає Володимир Місько.

 

Революція Гідності стала початком кардинальних змін та реформ, які сьогодні відбуваються в Україні. Наша держава перебуває в стані боротьби за власну волю, добробут і майбутнє, і від кожного з нас залежить чи стане ця боротьба успішною.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: