В Кременецькій прокуратурі зустрічались керівники правоохоронних органів

Опубліковано:
16 Лютого, 2016 о 22:54

Начальник Кременецького районного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області Олександр Пасєка взяв участь в координаційній нараді керівників правоохоронних органів, що відбулась в місцевій прокуратурі.

 



Під час наради обговорено питання роботи місцевої прокуратури, співпраці з органами виконавчої влади та правоохоронними органами. Окреслено коло проблемних питань, у вирішенні яких необхідно вжити першочергових заходів. Зокрема, це виявлення злочинів, пов’язаних з криміналом, протидія корупції на пріоритетних напрямках, активізація розслідування правопорушень з відшкодування збитків, тощо.

 

Головне завдання наради – це організація скоординованої роботи усіх правоохоронних органів, адже за цим стоїть усвідомлення пріоритетності завдань, пов’язаних із забезпеченням законності та правопорядку, надійним захистом прав і свобод громадян.

 

За підсумками засідання визначено ряд заходів, спрямованих на об’єднання зусиль правоохоронців району за для ефективної протидії злочинності.

 

Олександр Пасєка,
начальник Кременецького РВ КВІ
управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: