В деяких випадках тернополяни можуть не платити за тепло в квартирі

Опубліковано:
11 Січня, 2016 о 17:13
У випадку, якщо температура у помешканні не перевищує 12 градусів тепла, громадяни не повинні сплачувати за рахунком від теплокомуненерго, утім, варто оформити відповідний акт.

 



Про це заявив глава уряду Арсеній Яценюк у “10 хвилинах з прем’єр-міністром”.

 

“У тому випадку, якщо температура у вашій оселі 12 градусів, ви взагалі не повинні сплачувати за рахунком. Але для цього зробіть відповідний акт, передайте його до підприємства теплокомуненерго і це підприємство зобов’язане здійснити перерахунок того рахунку, який виставлений для вашої квартири”, – розповів Яценюк.

 

За кожен градус нижчої температури рахунок за ЖКГ має бути зменшений на 5%, уточнив прем’єр.

 

“У випадку, якщо у вашій квартирі температура нижча 18 градусів, повідомте про це або у теплокомуненерго, з яким у вас є договір, або у ваш ЖЕК, або до ОСББ і запросіть комісію, щоб вона склала відповідний акт. При цьому обов’язково запитайте номер заявки, яка зареєстрована як ваш телефонний дзвінок. Протягом 72 годин така комісія має обов’язково прибути і зафіксувати таку температуру”, – пояснив Яценюк.

 

У випадку, якщо комісія не прибула протягом 72 годин, громадянин має право самостійно скласти відповідний акт. Для того, щоб він був достовірний, необхідно запросити сусідів, які двома підписами мають засвідчити, що температура дійсно нижча 18 градусів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: