Партія «Солідарність – Блок Петра Порошенка» продовжує спорудження ігрових майданчиків для дітей в районах Тернопільської області.

 



« На жаль, існуючі качелі та місця відпочинку діток є застарілими і, не завжди, безпечними. Найголовніше , для будь-якої матері чи батька – впевненість у безпеці власних дітей. Ці нові драбинки і гірки є надійними та ідеально підходять для дитячих розваг », – розповідає народний депутат України Олег Барна.

 

 

Борщівська малеча вже випробувала свій новий майданчик. Діти та їхні батьки дуже задоволені новинкою і раді, що в місті з’явилось ще одне місце для найменших його мешканців.

 

 

«З ініціативи Партії «Солідарність – Блок Петра Порошенка»  ми встановлюємо майданчики від початку цього року і найближчим часом такі ж будуть стояти в інших районах Тернопільщини», – підкреслює керівник секретаріату Партії Володимир Дзудзило.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: