В "ЛНР" починається переділ вугільних підприємств на окупованій території

Опубліковано:
27 Червня, 2015 о 02:15

Замість обіцяної націоналізації сепаратисти з “ЛНР” влаштовують переділ вугільної галузі в регіоні і готують закриття “нерентабельних шахт”. Про це в інтерв’ю ЛуганскІнформЦентру заявив “міністр фінансів ЛНР” Євген Мануйлов.

 



“Зараз глава Республіки ставить завдання всім міністерствам, у тому числі і Держкомітету з податків і зборів, починати роботу з вугільними підприємствами. Ігор Плотницкий говорить прямо: або ці підприємства починають працювати в Луганській Народній Республіці з колишніми господарями і платити податки в ЛНР – в нашому правовому полі, або ми оголошуємо, що ці підприємства безгоспні і беремо їх під державне управління “, – сказав він.

 

“Однак ми не говоримо, що їх націоналізуємо. Ми віддаємо їх у концесію іншим людям, які ці підприємства запустять і почнуть платити податки”, – стверджує чиновник.

 

Нагадаємо, що глава угрупування “ЛНР” Ігор Плотницкий заявив, що не збирається дотувати вугільні підприємства, “які довгий час були збитковими”. Плотницкий повідомив, що в даний час розробляється “план реструктуризації частини вугільних підприємств”, в рамках якої багато шахт будуть закриті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: