Управлінські «переміни» в Тернопільській міській раді

Опубліковано:
23 Січня, 2016 о 23:14

Відтепер видавничої радою при міськраді Тернополя керуватиме новообраний секретар Віктор Шумада.

 



Раніше нею опікувався «гуманітарний» заступник. Проте, згідно внесених змін до розпорядження міського голови «Про посадові обов’язки, розподіл повноважень та взаємозамінність в Тернопільській міській раді» дещо змінився розподіл повноважень між секретарем ради та заступниками голови.

 

«З посадових обов’язків заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюри Л.О. вилучити речення «очолює видавничу раду». Посадові обов’язки секретаря ради Шумади В.В. доповнити реченням «очолює видавничу раду». З посадових обов’язків секретаря ради Шумади В.В. вилучити речення «очолює адміністративну комісію». Посадові обов’язки заступника міського голови — керуючого справами Хімейчука І.С. доповнити реченням «очолює адміністративну комісію», – йдеться в розпорядженні.

 

Також відтепер заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О. куруватиме Відділ державного архітектурно-будівельного контролю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: