Український солдат зізнався, що стріляв у "Беркут" під час "Революції гідності"

Опубліковано:
28 Червня, 2015 о 00:45
Український боєць Олексій Олексійович на своїй сторінці “Вконтакте” зізнався, що під час Майдану вбивав бійців “Беркута”.
  
За словами бійця, він вбивав “беркутівців” 18 лютого 2014 на перехресті Шовковичної та Інститутської.

“Там я кинув близько 50 коктейлів і ще 100 на площі після поранення. Один “беркутівець” завдяки моїм діям там іслам прийняв… Потім ще один прийняв іслам від моїх рук ввечері близько 21:00 безпосередньо на площі. Ще двоє прийняли Іслам завдяки вдалим пострілам Півночі (загинув, захищаючи Донецький аеропорт) з нагана в голови”, – розповів військовий на своїй сторінці в соцмережі.



Він повідомив, що після Майдану добровольцем пішов на фронт, воював за Маріуполь, Мар’їнка, Докучаєвськ, Іловайськ, Оленівку, Піски.

“Судіть за те, що оглух коли випустив 10 зарядів по днровцам в Іловайську, адже серед них могли бути колишні співробітники” Беркута “, судіть за Оленівку, коли на День незалежності я, стікаючи кров’ю, дивився в небо і думав, що це останнє, . що я бачу в житті, коли під пострілами я поранений повз 3 км через лінію фронту Давайте судіть мене, ви виродки які захищають “Беркут”, – додав боєць.

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: