Українські снайпери наповнюють морг Горлівки новими партіями найманців

Опубліковано:
29 Січня, 2016 о 00:34

Такі втрати понесли «ополченці» в результаті боїв під населеним пунктом Зайцеве. Новину повідомив блогер Олександр Темнов з Донбасу на своїй сторінці у сомережі.

 



«ДНР” Горлівка, в морг прибули 8 тіл камуфляжників: «збір» за максимум дві доби. Троє – в прострелених бронежилетах. Снайперські поцілунки!?», – розповів Темнов. Також він згадав, що тіла прибули з-під Зайцевого. Транспортування “вантажу-200” в Горлівку ускладнилося тим, що на цій ділянці постійно ведуться інтенсивні бої, які не дозволили бойовикам доставити тіла раніше.

 

Таким чином, Олександр Темнов підтвердив інформацію якогось «горлівського ополченця», який 24 січня в «зведенні від ополчення Новоросії» розповів, як ЗСУ знищили половину взводу його товаришів по зброї. Він уточнив, що це були бої під Зайцевим і втрати були відчутні: і загиблі, і поранені. При цьому бойовик зазначив, що на деяких загиблих були бронежилети з отворами від куль снайперських гвинтівок ЗСУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: