Українські партизани в окупованому Донецьку влаштували терористам диверсію

Опубліковано:
8 Січня, 2016 о 14:53

У новорічну ніч в окупованому бойовиками Донецьку українські патріоти влаштували диверсію, підірвавши два військові КамАЗи. Про це повідомив екс-командир п’ятої роти “Донецьк” батальйону “Дніпро-1” Володимир Шилов на своїй сторінці в Facebook.

 



“Ми, українські партизани Донбасу, заявляємо, що всі декларації Захарченка і його” молодої команди “про безпрецедентні заходи, вжиті для забезпечення військових об’єктів, на перевірку виявилися черговим окозамилюванням.

 

У новорічну ніч з використанням саморобних вибухових пристроїв було знищено 2 військових “КамАЗи”, які перебували на території військових частин по вул. Іллінська 91 та Артема 112б”, – розповів Шилов.

 

Він зазначив, що так званим керівництвом “ДНР” ці факти свідомо замовчуються, щоб не дискредитувати себе ще більше.

 

“Більше того, “МНС” та “МВС” ДНР 1 січня вже встигли відрапортувати про те, що Новий рік пройшов без пригод. З достовірних джерел нам стало відомо, що свято у зазначених вище військових частинах зірвано всерйоз і надовго: там досі проводяться перевірки особового складу чергової служби, керівного складу, а також ремонт пошкодженої техніки і оновлення матеріальної бази”, – повідомляє екс-командир роти.

 

“Нездатність забезпечити надійну охорону режимних об’єктів свідчить про надзвичайно низький рівень бойової готовності та бойового духу сепаратистів, який неможливо підняти ура-патріотичними гаслами і піснями Кобзона. Ми будемо продовжувати свою діяльність до тих пір, поки останній окупант не покине української землі”, – додає Шилов.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: