Учасників АТО працевлаштовують на Тернопільщині

Опубліковано:
18 Листопада, 2015 о 12:24

До Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у пошуках роботи у січні – жовтні 2015 року звернулись 52 демобілізованих військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції, що проживають в м. Тернополі, з них 10 осіб працевлаштовані за сприянням служби зайнятості, в тому числі 3 особи отримали одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності, 3 – направлені на професійне навчання та підвищення кваліфікації. В липні – жовтні 2015 року проведені 3 інформаційних семінари для військовослужбовців та учасників АТО, в якому взяли участь 20 таких осіб.

 



За станом на 01 листопада 2015 року на обліку у центрі зайнятості перебуває 36 військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції, звільнених з військової служби, що потребують соціального захисту. Проводиться відповідна робота щодо сприяння їм у підборі підходящої роботи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: