Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, голова Зборівської районної державної адміністрації Ігор Яворський, перший заступник голови Зборівської райдержадміністрації Михайло Бігус, помічник народного депутата Тараса Юрика Василь Мудло,  взяли участь у врученні медалей учасникам АТО.

 



На захід прибуло більшість хлопців , які одразу викликали захоплення в присутніх. Правду кажуть : війна змінює людей , тож перед нами стояли близько 20-ти мужніх хлопців, із сильним та водночас трагічним поглядом.

Як зазначив у своїй промові Степан Барна – “Наша армія десятками років знищувалась , керувати нею ставились люди, котрі лише бажали знищити її і сталося так , що відбулась Революція Гідності. Агресор відчув військомву слабкість нашої країни. У нас не було арії , тилу – все це було  готово для них, для ворогів. І саме тоді в перші ряди  поповнили ті , хто сказали , що будуть добровольцями. З них почала формуватись армія. Завдяки спільним зусиллям тих добровольців  , волонтерів – ми сформували нашу армію.”

Вручення медалей здійснювали Степан Степанович Барна та Ігор Богданович Яворський.

2барна

3авуау

4fbdb

Більше фото тут : https://vk.com/album-6542775_220788001

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: