В установах виконання покарань управління ДПтС України в Тернопільській області за участю представників управління та керівного складу установ, у жовтні 2015 року проведено конкурс кращий кухар серед осіб позбавлених волі.

 



Конкурс складався з двох частин: теоретичної, де засуджені мали показати теоретичні знання з основ безпеки праці, товарознавства харчових продуктів, санітарії, гігієни та практичної частини.

 

В кожній установі компетентне журі оглядали приготовлені страви, а конкурсанти розповіли про технологію їх приготування.

 

Засуджені представили свої кулінарні шедеври які виглядали надзвичайно оригінально та смачно.

 

Думки членів журі, щодо визначення переможця в Збаразькій виправній колонії (№ 63) були різними, бо конкурсанти ретельно підготувалися, приготували смачні страви, гарно сервірували столи. Вирішальним голос у визначені переможця був начальника Збаразької виправної колонії (№ 63) підполковника внутрішньої служби Андрія Макара.

 

Конкурс кухарів ще раз підтвердив, що засуджені навіть залишаючись в установах виконання покарань не втрачають своєї кулінарної майстерності та хисту приготування смачних страв.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
З докторантури на передову: історія тернопільського “Історика” з 105-ї бригади
22:13, 17 Січня, 2025

З докторантури на передову: історія тернопільського “Історика” з 105-ї бригади

ТОП новини тернопільщини: