У Збаразькій колонії згадували жертв Голокосту

Опубліковано:
28 Січня, 2016 о 17:13

З нагоди гідного відзначення Дня Голокосту і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні 1941-1944 років співробітниками соціально-психологічної служби відділу соціально-виховної та психологічної роботи Збаразької виправної колонії (№ 63) для засуджених ряд заходів.   

 



Начальник відділення соціально-виховної та психологічної роботи Збаразької виправної колонії (№ 63) Юрій Кашуба для засуджених жінок організував екскурс «сторінками історії України», навів жахливі  цифри  і факти подій, які відбулися на українських землях.  Про те, як айнзатцгрупи  проводили масові розстріли євреїв та комуністів.

 

В бібліотеці установи організовано виставки історичних матеріалів, присвячені цій даті. Пройшли читання художньої, публіцистичної і  документальної літератури з даної тематики. Після чого у клубі установи було проведено конкурс плакатів на тему: «Голокост в Україні».

 

На завершення заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять жертв Голокосту.

 

Людмила Леськів,
заступник начальника установи із СВПР
управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: