У Збаразькій колонії відзначили Всесвітній день хворого

Опубліковано:
16 Лютого, 2016 о 17:23

Поділяючи глибоку небайдужість до засуджених, які відбувають покарання у місцях позбавлення волі, отець Омелян разом із духовними сестрами відвідав Збаразьку виправну колонію управління Державної пенітенціарної служби в Тернопільській області (№ 63) та міжобласну спеціалізовану туберкульозну лікарню при установі.

 



Такий візит буз здійснений з метою підбадьорення і зміцнення позитивного ставлення у засуджених жінок, які з тих чи інших причин недуги потребує сторонньої опіки. Безліч християнських місій і парафій по всьому світу вже багато століть організовують подібну підтримку – догляд за хворими і немічними, які мають гостру потребу в опіці і дуже обмежені можливості.

 

Духовний наставник зазначив, що безкорислива чеснота і самопожертва в ім’я порятунку свого ближнього – свята місія, нагорода за яку скоріше очікується християнами на небесах.

 

Оксана Будола,
курсант 4 курсу
Академії Державної пенітенціарної служби України

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: