Ситуація знайома: коли до вас на вулиці підходить незнайомець чи незнайомка і просять телефон начебто для термінового дзвінка, а потім зникають. Здавалося, це вже в минулому. Але ж ні, шахраї знову вдаються до старої схеми.

 



В поліцію звернувся житель Тернополя і повідомив, що на залізничному вокзалі молодий чоловік, що назвався Сергієм, попросив у нього мобільний, щоб зателефонувати. Молодик забрав телефон і втік. Полцейські розшукали злодія. Ним виявився житель Коломиї. Телефон вилучили.

 

А от неповнолітня тернополянка щоб вкрасти телефон, застосувала ще й жіночі чари. 17-річна дівчина познаймиласть з молодим чоловіком із Чортківського району. Попросивши телефон, щоб нібито зателефонувати мамі, відійшла, щоб поговорити і зникла. Її розшукали. Виявилось, що у поле зору поліції неповнолітня потрапляє не вперше.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: