У Тернополі за кошти з міського бюджету ремонтують інфекційне відділення

Опубліковано:
3 Лютого, 2016 о 11:23

Інфекційне відділення комунальної лікарні швидкої допомоги у Тернополі продовжують ремонтували. Відомо, що це єдине відділення на Тернопільщині, яке надає допомогу хворим з інфекційною патологією не лише з міста, а й з усієї області. Стан проведення ремонтних робіт оглянув міський голова Сергій Надал.

 



– Загалом на капітальний ремонт інфекційного відділення передбачено майже 9 мільйонів гривень, з яких лише 5 мільйонів надано з Державного фонду регіонального розвитку, інша частина фінансується з міського бюджету, – розповідає очільник Тернополя. – Під час зимового періоду виконуються першочергово внутрішні роботи і уже завершуються ремонти у палатах. Із настанням сприятливих погодних умов робітники почнуть ремонтувати фасад та добудовувати зовнішній ліфт, окрім того тут передбачене будівництво спеціальних очисних споруд.

 

У міській раді кажуть, щ пориміщення інфекційної лікарні не ремонтувалося більше сорока років.

 

До слова, у 2016 році у бюджеті міста заплановано виділити близько чотирьох мільйонів гривень на придбання медичного обладнання та проведення ремонтних робіт у медичних закладах Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: