На проспекті Злуки, поблизу “Універсаму”, невідомий автомобіль збив пішохода – чоловіка 1979 року народження. Винуватцем ДТП виявився водій автомобіля “MERCEDES-BENZ”. Він, рухаючись проспектом в напрямку кільцевого перехрестя вулиць Коновальця-Тарнавського, скоїв наїзд в межах нерегульованого пішохідного переходу. 

 



На проспекті Степана Бандери перекинувся бус – таке повідомлення надійшло на лінію “102” від невідомого чоловіка. Попередньо відомо, що водій автомобіля “FORD TRANSIT” через слизьке дорожнє покриття не впорався з керуванням. Автівку занесло на смугу зустрічного руху і вона перекинулася, опинившись на зупинці. Кермувальник та його неповнолітній пассажир відбулися саднами і забоями.  

 

 

На вулиці Руській того ж дня не розминулися два автомобілі – “АУДІ Q7” та “МЕРСЕДЕС”. В результаті 22-річний пасажир “МЕРСЕДЕС”. Потрапив  до  лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоями. Причини ДТП встановлюються, а водіїв перевіряють, чи вживали вони алкоголь перед тим, як сісти за кермо.

 

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: