Перший електромобіль з’явився в Тернополі завдяки міській раді. Машина буде в користуванні управління ЖКГ. Вартість такої автівки – близько мільйона гривень, проте Тернопіль отримав її безкоштоно від компанії Shooter, яка популяризує електромобілі в Україні.

 



Подивитись на екомобіль міг кожен охочий сьогодні близько 11:00 біля Катедри. Для того, щоб оцінити якість сучасного авто, очільник міста Сергій Надал провіз у безшумній автівці кількох журналістів.

 

– Сьогодні ми хочемо презентувати усім тернополянам електромобіль. Хочу наголосити, що міська рада Тернополя в цьому є першою. Таким чином хочемо показати, що такі автівки – це по-перше дешево, а по-друге екологічно чисто. Машина буде в користуванні управління ЖКГ, – розповів ДОБІ Сергій Надал.

 

Наразі автомобіль заряджатимуть у гаражі, оскільки в Тернопільській області зарядних заправок немає. Проте, як розповідають представники компанії Shooter, спільно з міською радою вони планують у майбутньому встановити у Тернополі кілька зарядних пристроїв.

 

На сьогоднішній день електромобілі від компанії Shooter є тільки в Києві, Львові та в Тернополі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: