У Тернополі з’ясовували, як ефективніше проводити Дні сталої енергії

Опубліковано:
9 Жовтня, 2015 о 17:53

В Тернополі, під час круглого столу, обговорювали, як ефективно та пізнавально провести Дні сталої енергії 16-17 жовтня. Захід пройшов за участі адміністрації міста, відділу освіти, громадськості, представників велоруху та місцевого координатора житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Наталії Висіканець.

 



Під час проведення Днів сталої енергії планується велика кількість заходів на тему енергозбереження, зокрема, інтерактивні виставки, показ фільмів, лекції та семінари, конкурси-виставки та навіть велопробіг для всіх бажаючих. Представниця ОПОРИ ділилася досвідом успішного проведення Днів сталої енергії в Чернігові та Сумах, після чого присутні намагалися виокремити єдину концепцію проведення подібних заходів.

 

«Дуже важливо робити акцент на причинах необхідності енергоефективності та енергозбереження для кожної людини. Адже не всі розуміють, навіщо їм заощаджувати енергію, не знають, які в результаті будуть переваги для всіх і кожного зокрема. Саме тоді, коли жителі почнуть дійсно це розуміти, будуть повноцінно діяти всі принципи енергоефективності», – переконує місцевий координатор житлово-комунальних програм Громадянської мережі ОПОРА Наталія Висіканець.

 

Отже, для жителів міста Тернопіль проведуть низку заходів, які дозволять побачити енергоефективність та енергозбереження з іншого, не традиційного боку.

 

Марія Стронська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: