У Тернополі юнак пограбував перехожого, а згодом у відділку вдарив поліцейського

Опубліковано:
5 Лютого, 2016 о 20:32

У Тернополі відкрили провадження одразу за чотирма статтями Кримінального кодексу України щодо юнака, який травмував і пограбував перехожого, а згодом у відділку вдарив поліцейського.

 



Як повідомив УНІАН начальник Тернопільського відділу поліції Степан Савка, до чергової частини в обідню пору надійшло повідомлення від тернополянина, що неподалік бару «День і ніч» на вул. Карпенка бійка.

 

Група швидкого реагування оперативно прибула на місце конфлікту, де за підозрою у вчиненні пограбування та нанесення тілесних ушкоджень затримала двох  тернополян.

 

 

Виявилося, що один з них –  неповнолітній, другому саме виповнилося 18 років. Його день народження і відмічали юнаки.

 

За даними очевидців, вийшовши на вулицю нетверезі хлопці напали на перехожого. Один ударом в обличчя звалив потерпілого з ніг і почав бити, другий вихопив з кишені жертви гаманець та телефон і почав тікати, однак очевидці бійки йому завадили.

 

У 29-річного потерпілого лікарі після госпіталізації діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та перелом нижньої щелепи.

 

Затриманих доправили до відділу поліції. Там один із  хлопців, чинячи опір правоохоронцям, ногою вдарив в обличчя одного з поліцейських.

 

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ст. 122 ч.1 – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, ст. 186 ч.2 – грабіж, поєднаний з насильством, ст. 342 – опір працівникові правоохоронного органу та ст.  345- погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу ККУ.

 

Одного з нападників затримано згідно статті 208 КПК. Проводиться досудове розслідування.

 

Встановлено, що обидвоє затриманих уже були неодноразово судимі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: