Фонд “Своїми руками” з директором Андрєєм Климовим (перефарбований скандальновідомий благодійний фонд “Їжаки”) намагався в Тернополі відкрити свій лохотрон. Перед нами свої офіси вони відкрили в Хмельницькому та Вінниці (Ау!!!! Самооборона, ПС, Автомайдан!!!). Директор віддділу “Їжаків” у Запоріжжі (де на нього відкрито кримінальне провадження за шахрайство), є також директором фонду “Своїми руками”.

Двоє із “гастролерів” були раніше засудженими, при ретельному огляді запрошених спеціалістів із МВС у них було вилучено ряд цікавих речей, в тому числі і розписка одного з працівників кров’ю про продаж душі директору фонду (так ось ти який, Чорте! Смайлик «smile» ) І ще всякого-різного, про що сказати не можу. Всі “волонтери” отримували зарплату. В них також вилучили оголошення про набір на роботу із щоденною оплатою праці. Номер телефона, за яким набирали на роботу – 097-006-09-88.




Хотіли зняти тут офіс, квартиру, набрати людей…

 

Дякую всім за оперативність та співпрацю.
А ви, панове шахраї,не совайтесь до нас в місто! Бо… ну дурні ми на всю голову і такого не пробачимо. Там де попустять державні органи, ми не подаруємо.
З повагою, ваші любі бандерівці.
Отже, по наших “дорогих” гостях із сонячного Донецька та Енергодару:
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: