У Тернополі тролейбуси їздитимуть навіть у напрямку аеропорту

Опубліковано:
30 Червня, 2015 о 17:07
У Тернополі є ділянки, де будувати нові тролейбусні лінії технічно просто неможливо. Зокрема, це мікрорайони Новий світ, Пронятин та Кутківці. Однак, вже зараз обговорюється можливість курсування електротранспорту у нових напрямках.

 



Так, нову тролейбусну лінію обіцяють згодом збудувати на вулицю Бродівську та в сторону аеропорту (де з‘явиться новий мікрорайон). За словами місцевих чиновників, до практичної реалізації приступлять як тільки завершать спорудження попередніх проектів. Йдеться про сполучення вул. Протасевича – О. Довженка – Лесі Українки та вул. Бережанська – Лучаківського – С. Будного – Тролейбусна.

 

Днями в місті відкрили нову тролейбусну лінію через вул. Купчинського. Виїдуть в місто паралельно і нові тролейбуси. Які прибули з Чехії. Де пасажиропотік буде переповнений, там курсуватимуть «гармошки».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: