У Тернополі спіймали лікаря на великому хабарі (Відео)

Опубліковано:
19 Квітня, 2015 о 11:14

Головний лікар медустанови отримав 200 тисяч гривень. Це — місцевий рекорд. Таку значну суму керівник вимагав за продовження оренди у приміщенні лікарні.




За хабарником міліція стежила уже давно. Цього разу його спіймали на гарячому. 200 тисяч він вимагав і врешті-решт отримав через посередника банківської установи. Гроші міліція вилучила.

 

Порушника затримали. Йому “світить” 10 років тюрми із конфіскацією майна. До слова, затриманий також є депутатом Тернопільської облради.

 

“Група діяла протягом 10 днів. За результатами її діяльності напередодні було проведено спецоперацію і реалізовано матеріали по неправомірній вигоді одного з головних лікарів медичного закладу міста Тернопіль. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Ведеться розслідування, перевіряється особа на причетність до скоєння інших злочинів”, — повідомив начальник УМВС України в Тернопільській області Олександр Богомол.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #корупція, #лікар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: