У Тернополі сміються з «розумних зупинок»: встановили, розрекламували, а налаштувати забули

Опубліковано:
21 Вересня, 2016 о 07:45

Тернополяни у соцмережах висміюють роботу електронного табло, яке неправильно показує час прибуття транспорту. Відповідний допис опублікували у спільноті «Від Тарнополя до Тернополя», – повідомляє PressЦентр.

 



Так звана «розумна зупинка» показує приблизний час прибуття автобусів – 5 хвилин. Так, мешканець міста Назар Бока днями переконався, як на електронному табло зупинився час. Хлопець зафіксував момент, коли табло повідомило час прибуття 5 хвилин. Відрахувавши 5 хвилин, він побачив, що нічого не змінилося: табло й далі показувало, що на автобус слід чекати 5 хвилин.

 

 

Як пишуть коментатори під дописом, прогнозований час на цих «розумних зупинках» рідко відповідає дійсності.

 

Як відомо, одна «розумна зупинка» обійшлася місту від 10 до 45 тисяч гривень. Зараз у місті є чотири таких дива техніки, які показують графік руху транспорту, погоду та соціальну інформацію. Однак працюють, як заманеться.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: