У Тернополі почали працювати міліціонери в шортах і на велосипедах

Опубліковано:
8 Серпня, 2015 о 11:37

Вчора, 7 серпня, 4 велопатрулі почали працювати у Тернополі. Вони патрулюватимуть на території двох парків – імені Т. Шевченка і «Топільче». За словами заступника начальника обласного УМВС-начальника міліції громадської безпеки УМВС в Тернопільській області Руслана Балика, такий проект здійснюється для того, щоб міліція на Тернопільщині була більш мобільною і оперативно приходила на допомогу громадянам.

 



«У першу чергу це патрулювання, виявлення адміністративних правопорушень, документування злочинів, миттєве прибуття на допомогу будь-якому громадянину, який цього потребує. Зараз запускаємо цей проект у двох парках. Думаю, в майбутньому такі велопатрулі будуть й в інших паркових зонах, а також в інших частинах міста», – зазначив заступник начальника УМВС-начальник міліції громадської безпеки УМВС України в Тернопільській області Руслан Балик.

 

У літній період багато людей відпочивають на території парків. Тому перші велопатрулі запустили у паркових зонах.

 

«До цього часу нами було цілодобово взято під патрулювання всі паркові зони Тернополя. Це здійснювали бійці батальйону «Тернопіль», які цілодобово несли службу у парках. За цей період літнього сезону жодного повідомлення вдень про скоєння злочинів чи інших правопорушень на території парків не поступало, за виключенням грабунків, які були в нічний період», – зазначив Руслан Балик.

 

Велосипеди були придбані в рамках програми «Безпечне місто». Було витрачено понад 45 тисяч гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: